Το #EU4U φιλοξενεί την Upstream, μία κορυφαία ελληνική εταιρία mobile commerce

Το #EU4U συνομιλεί ζωντανά με τον συνιδρυτή και CEO της Upstream κ. Μάρκο Βερέμη και τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Αργύρη Περουλάκη.

Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.30 από το www.europeforall.gr και την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Παρακολουθήστε τη συζήτηση και στείλτε τις ερωτήσεις σας στο Twitter με #EU4U.

Στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου Γιούνκερ για την Ευρώπη, στις 22 Δεκεμβρίου 2016, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων  υπέγραψε τρείς νέες χρηματοδοτικές συμβάσεις, συνολικού ύψους 203 εκατ. ευρώ, για τη ενίσχυση της οικονομίας της γνώσης, της καινοτομίας, των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης στην Ελλάδα, στηρίζοντας τις προσπάθειες για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας και τη δημιουργία νέων, ποιοτικών θέσεων απασχόλησης.  Η Upstream, μια από τις πιο καινοτόμες ελληνικές εταιρείες έλαβε  χρηματοδότηση ανάπτυξης ύψους 25 εκατ. ευρώ.

Η Upstream είναι κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητών συσκευών, η οποία προωθεί το εμπόριο αυτό σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές. Συνεργαζόμενη με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και παρόχους ψηφιακών υπηρεσιών, η Upstream διαχειρίζεται μια πλατφόρμα κινητού ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει υπηρεσίες εντοπισμού, απόκτησης πελατών, παροχής υπηρεσιών, πληρωμής και διαχείρισης συνδρομών. Τα προϊόντα της καλύπτουν ευρύ φάσμα, από την παροχή πληροφοριών αναψυχής και τη μικροασφάλιση έως τις διαδικτυακές πύλες παιχνιδιών και μετάδοσης βίντεο, τα διαδικτυακά καταστήματα εφαρμογών, τις υπηρεσίες εκμάθησης γλωσσών, καθώς και βραβευμένες λύσεις μάρκετινγκ μέσω κινητών συσκευών.

Η Upstream, της οποίας το 75% του προσωπικού εργάζεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται σε 43 χώρες, συνεργαζόμενη με 54 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σε τέσσερις ηπείρους. Η πλατφόρμα λογισμικού και υποδομής της Upstream παρέχει σήμερα τη δυνατότητα σε 1,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους να λαμβάνουν και να πληρώνουν μέσω των κινητών τους τηλεφώνων τις πιο κατάλληλες και προσιτές γι’ αυτούς ψηφιακές υπηρεσίες.

 

X