Στην Ελλάδα την Πέμπτη η Κύπρια Επίτροπος της Κομισιόν για την Υγεία, Κυριακίδου

Η Στέλλα Κυριακίδου

Η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Υγεία, Στέλλα Κυριακίδου

Η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου αρμόδια για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων επισκέπτεται αύριο Πέμπτη την Ελλάδα, όπου θα έχει σειρά επαφών προκειμένου να συζητήσει «τις σημαντικές προτεραιότητες στην υγεία και τη διατροφική ασφάλεια», όπως δήλωσε η ίδια πριν την αναχώρησή της για την Αθήνα.

Την Πέμπτη η Κύπρια Επίτροπος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κώστα Τασούλα στο γραφείο του. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη καθώς και με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Η Επίτροπος και ο υπουργός Υγείας θα επισκεφτούν το Γενικό Αντικαρκινικό – Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών Άγιος Σαββας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους ασθενείς και το ιατρικό προσωπικό, «προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε τη δουλειά τους, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος της μάχης κατά το καρκίνου», πρόσθεσε η κ. Κυριακίδου.

Μετά την επίσκεψη στον Αγιο Σάββα θα δοθεί σύντομη συνέντευξη Τύπου μεταξύ του κ. Κικίλια και της Επιτρόπου.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, την Επίτροπο θα υποδεχθεί στο προεδρικό μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

X