Παρουσίαση λιθουανικών προϊόντων για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων της Ταϊπέι

Η Ταϊβάν, ως φάρος ελευθερίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ως μια δύναμη για το καλό σε όλο τον κόσμο, στέκεται δίπλα στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τη Λιθουανία καθώς αντιστέκεται στην εκστρατεία οικονομικού και πολιτικού εξαναγκασμού της Κίνας. [Taipei Representative Office in Greece]

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων της Ταϊπέι, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκδηλώσεις του είδους της στην Ασία, άνοιξε τις πύλες της στην Ταϊβάν ανήμερα των Χριστουγέννων. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της φετινής έκθεσης αποτελεί το περίπτερο της Λιθουανίας – κράτους μέλους της ΕΕ – η οποία επεκτείνει με θάρρος τις ανταλλαγές με τη δημοκρατική Ταϊβάν παρά τις έντονες πιέσεις από την αυταρχική Κίνα.

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της Λιθουανίας, όπως μπύρα, νερό σημύδας, σοκολάτα και διάφορα σνακ που παρουσιάζονται από 25 εκθέτες, πρόκειται να ενθουσιάσουν τους επισκέπτες και να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο τους. Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών Τζόζεφ Γου κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με ένα προσωπικό tweet δηλώνοντας «Ενώ η Κίνα ασκεί έντονη πίεση στη Λιθουανία, οι κάτοικοι της Ταϊβάν προμηθεύονται και απολαμβάνουν εξαιρετικά προϊόντα από την όμορφη βαλτική χώρα. Μπράβο στον θαρραλέο λαό της Λιθουανίας και ναι: Καλά Χριστούγεννα! JW»

Η Ταϊβάν, ως φάρος ελευθερίας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και ως μια δύναμη για το καλό σε όλο τον κόσμο, στέκεται δίπλα στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας τη Λιθουανία καθώς αντιστέκεται στην εκστρατεία οικονομικού και πολιτικού εξαναγκασμού της Κίνας. Η Ταϊβάν μπορεί να βοηθήσει τη Λιθουανία και άλλες χώρες στην Ευρώπη να διαφυλάξουν τις κοινές αξίες και να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους.