Ποια είναι η ιδέα σου για την Ευρώπη; Εσύ αποφασίζεις! (βίντεο και κουίζ)

Μπες στην ειδική ιστοσελίδα της EURACTIV.gr που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το yourvotematters.eu και τον Έλληνα εταίρο του προγράμματος vouliwatch.gr και δες ποιος-ποια θέλει την ίδια Ευρώπη με εσένα! [yourvotematters.eu]

Ποιές πιστεύεις ότι είναι οι σημαντικότερες αξίες της Ε.Ε., αυτές πάνω στις οποίες πρέπει να βασιστεί η Ευρώπη για να ευημερεί; και ποιά είναι τα κύρια θέματα που θα ήθελες να συζητηθούν τα επόμενα χρόνια;

Τον Μάιο, θα γίνουν οι Ευρωεκλογές. Θα έχεις τη δύναμη να επιλέξεις και να υποδείξεις την ιδέα σου για την Ευρώπη ψηφίζοντας τον/την υποψήφιο/α που πλησιάζει στις απόψεις σου, ή την Ευρωομάδα που σε εκπροσωπεί καλύτερα. Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να είναι έτσι ακριβώς όπως την θες!

Παίξε το κουίζ μας και ετοιμάσου για την ψήφο σου. Για κάθε θέμα, μπορείς να αποφασίσεις πόσο σημαντικό είναι για σένα και να ανακαλύψεις ποιός/ά υποψήφιος/α το βλέπει με τον ίδιο τρόπο και επιθυμεί την ίδια Ευρώπη με σένα! Εσύ αποφασίζεις το μέλλον της Ευρώπης!

Μπες στην ειδική ιστοσελίδα της EURACTIV.gr που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το yourvotematters.eu και τον Έλληνα εταίρο του προγράμματος vouliwatch.gr και δες ποιος-ποια θέλει την ίδια Ευρώπη με εσένα!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ QUIZ

 

X