Ευρωεκλογές 2019: Ταιριάξτε την ψήφο σας (quiz)

Μπες στην ειδική ιστοσελίδα της EURACTIV.gr που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το yourvotematters.eu και τον Έλληνα εταίρο του προγράμματος vouliwatch.gr και δες ποιος-ποια θέλει την ίδια Ευρώπη με εσένα! [yourvotematters.eu]

Δείτε ποιοι πολιτικοί, ποια κόμματα και ποιες Ευρωομάδες ταιριάζουν περισσότερο με τις απόψεις βάσει των πραγματικών τους πράξεων.

Ψηφίστε σχετικά με 25 πραγματικές αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη του ΕΚ τα τελευταία πέντε χρόνια, και δείτε στο τέλος ποιοι πολιτικοί, ποια εθνικά κόμματα και ποιες Ευρωομάδες ταιριάζουν περισσότερο με τις απόψεις σας βάσει γεγονότων (και όχι υποσχέσεων / μανιφέστο).
Για κάθε θέμα, μπορείτε να επιλέξετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς πριν ψηφίσετε έτσι ώστε να βγάλουμε τα αποτελέσματα βάσει των προτεραιοτήτων σας.
Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφοφορία και επιχειρήματα υπέρ και κατά πριν αποφασίσετε.
Οι τίτλοι των ψηφοφοριών έχουν τροποποιηθεί για λόγους συντομίας και σαφήνειας.
Όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο (2014 – 2019).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ QUIZ

Μπες στην ειδική ιστοσελίδα της EURACTIV.gr που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το yourvotematters.eu και τον Έλληνα εταίρο του προγράμματος vouliwatch.gr και δες ποιος-ποια θέλει την ίδια Ευρώπη με εσένα!
(οι απαντήσεις σας παραμένουν αυστηρά απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς σκοπούς)
X