Αναστασιάδης: Θέλω ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή

[philenews.com]

Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή ζητά από τον κόσμο ο Νίκος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του.

Όπως ανέφερε, «ένα ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο των εκλογών είναι η απάντηση στις επικίνδυνες συνταγές για τη σταθερότητα της χώρας. Ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο διασφαλίζει την επιτυχία στον β’ γύρο, έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου».

Αυτούσιες οι δηλώσεις του:

Μέτα και τη ψεσινή τηλεοπτική συζήτηση έχουμε πλέον εισέλθει στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Η τηλεοπτική συζήτηση επιβεβαίωσε μια πραγματικότητα: Η συνέχιση της ανάπτυξης και της μείωσης της ανεργίας δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένες για κανέναν. Ο κίνδυνος να επιστρέψουμε στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια είναι υπαρκτός, εάν οι θέσεις για την οικονομία που έχουμε ακούσει εφαρμοστούν.

Είμαι ο πρώτος που αναγνωρίζει ότι υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει και προκλήσεις  να αντιμετωπιστούν. Τα προβλήματα όμως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με υποσχέσεις οι οποίες απειλούν την οικονομική σταθερότητα της χώρας.

Στο κυπριακό, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο επικίνδυνη είναι η άποψη ότι η λύση στο Κυπριακό μπορεί να προέλθει μόνο με υποχωρήσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι και η πρόταξη υπερβολικών προϋποθέσεων ή προαπαιτούμενων για την επίτευξή της.

Γι’ αυτό και ο ψηφοφόρος δεν έχει την πολυτέλεια της αδιαφορίας την ερχόμενη Κυριακή. Η αδιαφορία είναι ο αντίπαλος της πορείας ανάκαμψης της χώρας και της προοπτικής λύσης του Κυπριακού. Γι’ αυτό είναι που θέλω να τονίσω ότι, καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ούτε στην αποχή, ούτε σε κανέναν άλλο.

Ένα ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο των εκλογών είναι η απάντηση στις επικίνδυνες συνταγές για τη σταθερότητα της χώρας. Ψηλό ποσοστό στον α’ γύρο διασφαλίζει την επιτυχία στον β’ γύρο, έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου.

Γι’ αυτό και θέλω να ζητήσω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.

X