Σχετικά με εμάς

Η EURACTIV.gr, ένα πόρταλ ενημέρωσης αφιερωμένου αποκλειστικά σε ειδήσεις με ευρωπαϊκό περιεχόμενο, είναι μέλος του δικτύου EURACTIV.com, του μεγαλύτερου και εγκυρότερου δικτύου ενημέρωσης σε θέματα Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ενός δικτύου με περισσότερους από 600.000 μοναδικούς αναγνώστες σε ολόκληρη την Ευρώπη και με παρουσία σε 12 ευρωπαϊκές χώρες

Το δίκτυο της EURACTIV δεν είναι απλά ένα πολυγλωσσικό δίκτυο που προφέρει ενημέρωση στους περισσότερους ευρωπαίους πολίτες στη γλώσσα τους. Είναι μιαι σχυρή ένωση διαφορετικών οργανισμών που προσφέρουν εκτεταμένες ειδήσεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις για την Ευρώπη προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες και προτεραιότητες και εμπλουτισμένα με ειδησεογραφία της κάθε χώρας.

Η μοναδική αυτή πύλη ενημέρωσης είναι πλέον διαθέσιμη και στα ελληνικά! Με καθημερινό ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις και συνεργασίες σε Αθήνα και Βρυξέλλες η EURACTIV.gr έρχεται να καλύψει ένα κενό που χρόνια τώρα υπάρχει στην πληροφόρηση, καθώς τα ευρωπαϊκά νέα συχνά δε βρίσκουν θέση ανάμεσα στις κεντρικές ειδήσεις των μεγάλων ΜΜΕ παρόλο που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας καθοριστικά, όπως άλλωστε όλοι αντιλαμβανόμαστε σήμερα.

Παρακολουθώντας την ευρωπαϊκή επικαιρότητα μέσα από την ιστοσελίδα της EURACTIV είστε βέβαιοι ότι έχετε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση όχι μόνο για όσα συμβαίνουν σήμερα, αλλά κυρίως για όσα αποφασίζονται αύριο.