Εφημερίδα Σέντρα Καστοριάς

Δυτ. Μακεδονία : 6 εκ. ευρώ για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των φωτισμών των δημόσιων χώρων, μέσω της Πολιτικής Συνοχής της Ε.Ε.

Καθοριστική συμβολή για την βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των φωτισμών των δημόσιων διαδραμάτισε η Πολιτική Συνοχή της Ε.Ε., μέσω των πόρων και των δυνατοτήτων που παρέχει.

Δυτική Μακεδονία: 11,2 εκ. ευρώ για προμήθεια εξοπλισμού αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτων αναγκών, με πόρους της Πολιτικής Συνοχής

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη ο Οριστικός Πίνακας των Αξιολογημένων Προτάσεων της που αφορά: «Δράσεις πρόληψης, αντιμετώπισης και διαχείρισης πλημμυρικών φαινομένων-Προμήθεια εξοπλισμού για την αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών»

O Δήμος Νεστορίου υλοποιεί ενεργειακά προγράμματα με αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Πολιτικής Συνοχής της Ε.Ε.

Πάνω από 900.000 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων του Δήμου Νεστορίου

Θωρακίζονται ενεργειακά τα κτίρια της Περιφέρειας Καστοριάς και του Επιμελητηρίου

Για το κτίριο του Επιμελητηρίου Καστοριάς ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 280.000,00 ευρώ με τίτλο της πρότασης  «Δράσεις Βελτίωσης της Ενεργειακής Απόδοσης των Δημοσίων Κτιρίων» και θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Με θετικό απολογισμό έκλεισε το ΕΣΠΑ 2014-2020 για την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Στον απολογισμό δράσεων ΕΣΠΑ  2014-2020 Περιφέρειας  Δυτ. Μακεδονίας αναφέρθηκε αποκλειστικά στην εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Πασχάλης Οικονομίδης, παραχωρώντας ενδιαφέροντα στοιχεία.

Καστοριά: 2,2 εκατ. ευρώ για αρδευτικό έργο με πόρους της Πολιτικής Συνοχής της Ε.Ε.

Εγκρίθηκε από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η πρόταση χρηματοδότησης πράξης με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και επέκταση συλλογικών αρδευτικών δικτύων Κορησού – Λιθιάς»

ΕΣΠΑ: Σε εξέλιξη τρία έργα αποκατάστασης Ιερών Ναών στην Καστοριά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες για τη στερέωση,  αποκατάσταση, διαμόρφωση και συντήρηση τοιχογραφιών, τριών Ιερών Ναών και σημαντικών μνημείων στο νομό Καστοριάς.

ΕΣΠΑ: Εξασφάλισε 2,2 εκατ. ευρώ στη μάχη κατά της covid-19 το Νοσοκομείο Καστοριάς

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 του έργου "Προμήθεια εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της επιδημίας λόγω Covid-19 - Γ.Ν. Καστοριάς", προϋπολογισμού 2.218.790 ευρώ.

Στα 11,1 εκατ. ευρώ τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που απορρόφησε η Π.Ε. Καστοριάς – Η τοποθέτηση της Γ. Ζεμπιλιάδου

Η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου, για τη Λήξη του ΕΣΠΑ 2014 - 2020