Θανάσης Σιουτόπουλος

Ποιοτικό νερό για τους κατοίκους του Δήμου Προσοτσάνης μέσω της Πολιτικής Συνοχής της Ε.Ε.

Σημαντικά έργα σε δίκτυα ύδρευσης σε πλήθος κοινοτήτων του Δήμου Προσοτσάνης βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης ή θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται το επόμενο χρονικό διάστημα, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και δημιουργώντας υποδομές που θα χρησιμοποιούνται για τις επόμενες δεκαετίες.

Δράμα: Σύγχρονος βιολογικός καθαρισμός στη Χωριστή με αξιοποίηση προηγμένης τεχνολογίας

Σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Χωριστής, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα από τον Δήμο Δράμας.

ΕΣΠΑ: Αντιπαραθέσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για την πορεία υλοποίησης του ΠΕΠ

Η πορεία υλοποίησης των έργων ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μέσω του Π.Ε.Π. (Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα) κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020, απασχόλησε την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Δράμα: Με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ «αλλάζει η εικόνα και η ταυτότητα όλης της πόλης»

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 οι εργασίες της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας όσον αφορά την βιοκλιματική αναβάθμιση της οδού 19ης Μαΐου.

Οι Θεματικοί Στόχοι του ΕΣΠΑ 2014-2020 και η εικόνα για το Ν. Δράμας

Ενδιαφέροντα στοιχεία και αναλυτική πληροφόρηση για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 (Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης) παρέχει ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΑΝΑΠΤΥΞΗ.gov.gr.