Ρούλα Σαλούρου

Ολο το νέο τοπίο για συμβάσεις, απασχόληση και μισθούς

Ο καθοριστικός ρόλος του προγράμματος Συν-Εργασία, ποιους αφορά και πώς θα εφαρμοστεί. Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με την αναστολή συμβάσεων. Πότε επιτρέπονται οι απολύσεις. Τι αλλάζει στο επίδομα άδειας και το Δώρο Χριστουγέννων.

Επίδομα 800 ευρώ: Οσα πρέπει να ξέρουν μισθωτοί και επαγγελματίες

Οι ημερομηνίες εντός των οποίων θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις εργοδότες και εργαζόμενοι για να καταβληθεί το επίδομα στήριξης. Τον Μάιο και υπό προϋποθέσεις η ένταξη των έξι επιστημονικών κλάδων. Τι ισχύει για το δώρο Πάσχα.
Πολιτικά 16-03-2020

Όλες οι απαντήσεις για τα νέα μέτρα στην εργασία

Τι ισχύει για την εργασία από απόσταση, τις ειδικές άδειες, τα ωράρια εργασίας, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και την ειδική αποζημίωση για τους εργαζόμενους των οποίων οι επιχειρήσεις κλείνουν με κρατική εντολή. Ερωτήσεις-απαντήσεις.
Οικονομία 07-11-2019

Πώς απορρόφησε η αγορά την αύξηση του κατώτατου μισθού

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του ΕΦΚΑ για τον μέσο μισθό στην πλήρη απασχόληση, μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού. Πονοκέφαλος για το γεγονός ότι σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους αμείβεται με μόλις 404 ευρώ τον μήνα, μεικτά
Οικονομία 24-09-2019

Οι κρίσιμες «λεπτομέρειες» στην ατζέντα υπ. Εργασίας – Δανειστών

Τα ανοικτά θέματα, το δείγμα γραφής από την κυβέρνηση στα εργασιακά και ο πονοκέφαλος του ΕΦΚΑ. Ποιες είναι οι προτεραιότητες του υπ. Εργασίας. Ανοίγει και πάλι το ασφαλιστικό
X