Κώστας Τσιμόπουλος

Αυξάνεται η παρενοχλητική παρακολούθηση στην Ημαθία

Το πρόβλημα του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης από ανθρώπους που είχαν στα χέρια τους «εξουσία», πήρε μεγάλες διαστάσεις στην ελληνική κοινωνία μετά τις καταγγελίες που έγιναν από θύματα τέτοιων καταστάσεων.

Αναδεικνύεται ο ιστορικός πλούτος της παλαιάς Βέροιας χάρη στην Πολιτική Συνοχής της Ε.Ε.

Ένα έργο του Δήμου Βέροιας για το οποίο εγκρίθηκε η ένταξη χρηματοδότησής του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 3.037.462,51€.

Βέροια: Δύο έργα ποιότητας ζωής σε Διαβατό, Βεργίνα και Παλατίτσια

Ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα υποδομών δίνει ο Δήμος Βέροιας μέσω της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΒ).

Βέροια: Μουσείο στην Ιερά Μονή Δοβρά με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ

Ένα ακόμα λιθαράκι για την διάσωση της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς της Βέροιας, αποτελεί το έργο της κατασκευής Κειμηλιαρχείου στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Βέροια: Με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Σημαντική για την περεταίρω τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της περιοχής της πλατείας Ωρολογίου θεωρεί την ανάδειξη του πύργου και της βυζαντινής ακρόπολης που εκτελείται με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης.

«Πρωταγωνιστικός» ο ρόλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βέροιας για τις μέρες αγάπης

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα οι πολίτες του Δήμου Βέροιας και δη της Ημαθίας ετοιμάζονται και πάλι να υποδεχτούν τις γιορτινές μέρες βοηθώντας για ακόμη μια φορά τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Προβλήματα στην κατασκευή της νέας πτέρυγας στο Νοσοκομείο Βέροιας – Οι ευθύνες για την καθυστέρηση

«Γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσει η επέκταση του Νοσοκομείου της Βέροιας, που θα έπρεπε να λειτουργεί από τα μέσα του 2016, εάν το φρόντιζε εκείνη η κυβέρνηση! Δυστυχώς ο κ. Πολάκης, ενδιαφερόταν για άλλα πράγματα και όχι για να δώσει λύση».

Ωφέλεια επιχειρήσεων από προγράμματα ΕΣΠΑ

Οι ελληνικές επιχειρήσεις διαχρονικά χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη, πόσο μάλλον όταν λειτουργούν, αναπτύσσονται, επιβιώνουν και μεγαλώνουν σε ένα όχι και τόσο ευνοϊκό οικονομικό περιβάλλον πολύ δε περισσότερο σήμερα με τον COVID-19.

Σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων στη Βέροια με την χρηματοδότηση ΕΣΠΑ

Την προμήθεια αυτοματοποιημένου συστήματος μίσθωσης ποδηλάτων στην πόλη της Βέροιας στήριξε το ΕΣΠΑ με χρηματοδότηση 85.609,60 ευρώ. Ήδη το έργο ολοκληρώθηκε και τα ποδήλατα μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους της Βέροιας.

Πρωτοβουλία για το Παιδί: Η επιτυχία του ΕΣΠΑ στην ενίσχυση κοινωνικών δομών την τελευταία διετία

Διεξήχθη με επιτυχία η Ημερίδα μέσω διαδικτύου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Η Ημερίδα είχε ενημερωτικό-απολογιστικό χαρακτήρα, καθώς συμπλήρωσαν δύο χρόνια λειτουργίας υπό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Οι δομές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη νέα εποχή

Tο έως τώρα έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί διακρίνεται σε δύο περιόδους: στην περίοδο πριν και στην περίοδο μετά την ένταξη των Δομών της σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ.