Γιώργος Αμβροσίου

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Τιμόθεος μιλάει για το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης (βίντεο)

Το κοινωνικό της πρόσωπο, αναδεικνύει η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος, με την κατασκευή του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων.

Καρδίτσα: Τα κέντρα κοινότητας στηρίζουν την κοινωνία – Μέσω Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου η χρηματοδότησή τους

Οι δήμοι του νομού Καρδίτσας, έχουν συγκροτήσει κέντρα κοινότητας και προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην κοινωνία με στόχο την κοινωνική συνοχή.

Οι κατασκηνώσεις του Νεοχωρίου Καρδίτσας θα αποκτήσουν ξανά ζωή χάρη στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής

Οι κατασκηνώσεις του Νεοχωρίου Καρδίτσας, στην πανέμορφη τοποθεσία με θέα στη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα, θα αποκτήσουν ξανά ζωή, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής.

Εκσυγχρονισμός αστυνομίας και ΕΚΑΒ με νέα περιπολικά και ασθενοφόρα στη Θεσσαλία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδότησε μέσω του Ταμείου Συνοχής της Ε.Ε. τον εκσυχρονισμό του στόλου οχημάτων αστυνομίας και ΕΚΑΒ της Θεσσαλίας, αλλά και με ειδικό εξοπλισμό των δύο υπηρεσιών.

Ξεκινούν οι εργασίες στο Καρδίτσα – Δέλτα που γίνεται πλέον ασφαλής δρόμος

Μετά την απόφαση επίταξης 160 στρεμμάτων – δεν συναινούσαν οι ιδιοκτήτες – μπορεί πλέον να εγκατασταθεί ο εργολάβος και να υπάρξει έναρξη εργασιών.

Με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση η παράκαμψη Συκεώνας στον δρόμο Καρδίτσας – Λάρισας

Η κατασκευή του έργου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχει προϋπολογισμό ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

ΕΣΠΑ: Τρία έργα για την Καρδίτσα με στόχο τον άνθρωπο

Δράσεις 250 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής. Οι κατασκηνώσεις του Νεοχωρίου Καρδίτσας, στην πανέμορφη τοποθεσία με θέα στη Λίμνη Νικολάου Πλαστήρα, θα αποκτήσουν ξανά ζωή.